>Autoruiten tinten

Autoruiten tinten

Autoruiten tinten? rijd naar het vakbedrijf Autoruit-Blinderen in Huizen. Autoruit-Blinderen is het vakbedrijf dat expert is in het strak tinten van autoruiten. Autoruiten tinten zorgt voor een optisch toegevoegde waarde voor personen- en bedrijfsauto's. Daarnaast zorgt het folie dat wordt gebruikt tijdens autoruiten tinten voor een zon- en warmtewerend effect. Dankzij de nodige ervaring en kennis weten de experts van Autoruit-Blinderen elk autoraam perfect en strak te blinderen zonder enige oneffenheden.

Autoruiten blinderen, verschillende tinten

Het vakbedrijf Autoruit-Blinderen maakt tijdens het blinderen van autoruiten gebruik van vier verschillende tinten folie; 05,20,35 en 50 procent. De tintfolie die gebruikt wordt voor het autoruiten tinten is van een hoogwaardige kwaliteit is krasvrij en laat op kort en lang termijn niet los. Autoruit-blinderen maakt tijdens het autoruiten tinten gebruik van folie volgens de Europese regels is toegestaan en dus voldoende licht doorlaat. Na het autoruiten tinten krijgt u van Autoruit-Blinderen een certificaat mee met hierop de waarden van de lichtdoorlating. Dit certificaat kunt u, tijdens een eventuele controle, overhandigen.

Strak en voordelig autoruiten tinten

Autoruiten tinten wordt door de specialisten van Autoruit-Blinderen zorgvuldig en tegen een scherp tarief uitgevoerd. Het proces 'autoruiten tinten' neemt afhankelijk van het autotype en aantal ramen dat getint dient te worden ongeveer 3 a 5 uur in beslag.

Wilt u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Klikt u dan op de autoruiten tinten offerte knop of bel naar 035 54 11 241

Waarom Autoruit-blinderen.com

  • Kwaliteit zonder kreuken en rare randjes
  • Tintfolie dat krasbestendig en wettelijk toegestaan is
  • Bij Autoruit-Blinderen hanteert men scherpe prijzen
  • U krijgt 10 jaar garantie op het geleverde werk en de folie

Nu op Facebook

ActivFoil meekleurende folie