>Autoramen Blinderen

Autoramen blinderen

Autoramen blinderen? Rijdt u dan naar de specialisten van Autoruit-Blinderen te Huizen. Het vakbedrijf dat verstand heeft van autoramen blinderen. Autoramen blinderen maakt uw personen- of bedrijfsauto mooier en zorgt voor een zon- en warmtewerend effect. Dankzij veel ervaring weten de specialisten autoramen te blinderen zonder 'naden' en andere oneffenheden.

Autoramen blinderen, tinten

Het vakbedrijf Autoruit-Blinderen heeft voor het blinderen van autoramen vier verschillende tinten folie in huis;05,20,35,50 procent. Voor autoramen blinderen gebruikt Autoruit-Blinderen enkel folie van een hoogwaardige kwaliteit dat niet loslaat en krasvrij is.Om er voor te zorgen dat het folie voldoende licht doorlaat gebruikt Autoramen-Blinderen alleen folie dat volgens de wet is goedgekeurd. Na het blinderen van de autoramen krijgt u een certificaat mee met hierop de lichtdoorlating dat u kunt overhandigen tijdens een controle van de KLPD.

Autoramen blinderen, perfect en scherp geprijsd

Autoramen blinderen gebeurt door de experts van Autoruit-Blinderen op een uiterst vakkundige manier tegen een zeer scherpe prijs. Het proces 'autoramen blinderen' neemt ongeveer 3 a 5 uur in beslag. Dit is afhankelijk van het model en type auto en uiteraard van het aantal ramen dat geblindeerd moet worden.

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Klikt u dan op de autoramen blinderen offerte knop.

Waarom Autoruit-blinderen.com

  • Kwaliteit zonder kreuken en rare randjes
  • Tintfolie dat krasbestendig en wettelijk toegestaan is
  • Bij Autoruit-Blinderen hanteert men scherpe prijzen
  • U krijgt 10 jaar garantie op het geleverde werk en de folie

Nu op Facebook

ActivFoil meekleurende folie