>Autoruit Blinderen

Autoruit blinderen

Autoruit-blinderen.com uit Huizen is een vakbedrijf waar kwaliteit en nauwkeurigheid centraal staan. Dankzij veel ervaring en goede scholing weten de experts elke autoruit op een perfecte wijze te tinten.

Vraag een offerte aan

Autoruiten blinderen, de tintfolies

De keuze van de tintfolie is een belangrijke factor tijdens het tinten van autoruiten. Autoruit-Blinderen gebruikt alleen topmaterialen en kwaliteitsfolie van Johnson Window Films. Deze folie voldoet aan de wetgeving en is op voorraad in vier verschillende tinten;         

Type glasfolie Lichtdoorlaatbaarheid 
GR50 52 %
GR35 38 %
GR20 22 %
GR05 5 %

De tinters van Autoruit-Blinderen werken altijd uiterst secuur om bolling en andere oneffenheden te voorkomen. Tijdens het tinten wordt alleen gewerkt met de hoogwaardige Johnson Windowfilms® tintfolie die krasbestendig is en nooit loslaat. De experts zijn ongeveer een halve dag tot één dag kwijt per voertuig, dit is afhankelijk van het type raam, het aantal ruiten en de droogtijd. U zult versteld staan van het prachtige resultaat.

Garantie

Wij geven een garantie van maarliefst 10 jaar op de tintfolie.

Wetgeving

Ramen mogen vanaf de B-stijl voorzien worden van elk type folie zolang er een rechter buitenspiegel aanwezig is. Wanneer u meer informatie wilt kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Waarom Autoruit-blinderen.com

  • Kwaliteit zonder kreuken en rare randjes
  • Tintfolie dat krasbestendig en wettelijk toegestaan is
  • Bij Autoruit-Blinderen hanteert men scherpe prijzen
  • U krijgt 10 jaar garantie op het geleverde werk en de folie

Nu op Facebook

ActivFoil meekleurende folie