>Autoruiten blinderen

Autoruiten blinderen

Autoruiten blinderen? rijd naar het vakbedrijf Autoruit-Blinderen in Huizen. Autoruit-Blinderen is het vakbedrijf dat verstand heeft van autoruiten blinderen. Autoruiten blinderen zorgt voor een optisch toegevoegde waarde voor personen- of bedrijfsauto en zorgt daarnaast voor een zon- en warmtewerend effect. Dankzij de nodige ervaring en kennis weten de experts van Autoruit-Blinderen elk autoraam perfect en strak te blinderen zonder enige oneffenheden.

Autoruiten blinderen, verschillende tinten

Het vakbedrijf Autoruit-Blinderen maakt tijdens het blinderen van autoruiten gebruik van vier verschillende tinten folie; 05,20,35 en 50 procent De folie die gebruikt wordt voor het autoruiten blinderen is van een perfecte kwaliteit dat krasvrij is en niet loslaat. Autoruit-blinderen maakt tijdens het blinderen van autoruiten alleen gebruik van folie dat voldoende licht doorlaat en volgens de Europese wetgeving is toegestaan. Na het blinderen van de autoruiten krijgt u een certificaat mee met hierop de waarden van de lichtdoorlating dat u kunt overhandigen tijdens een eventuele controle van de KLPD.

Autoruiten blinderen, strak uitgevoerd en scherp geprijsd

Autoruiten blinderen wordt toegepast door de experts van Autoruit-Blinderen op een uiterst vakkundige manier tegen een scherp tarief. Het proces 'autoruiten blinderen' neemt ongeveer 3 a 5 uur in beslag. Dit is afhankelijk van het type auto en uiteraard van het aantal ruiten dat geblindeerd moet worden.

Wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Klikt u dan op de autoruiten blinderen offerte knop of bel naar 035 54 11 241

Waarom Autoruit-blinderen.com

  • Kwaliteit zonder kreuken en rare randjes
  • Tintfolie dat krasbestendig en wettelijk toegestaan is
  • Bij Autoruit-Blinderen hanteert men scherpe prijzen
  • U krijgt 10 jaar garantie op het geleverde werk en de folie

Nu op Facebook

ActivFoil meekleurende folie